کمک فنر عقب نیسان چیست؟
کمک فنرها از مهمترین قطعات سیستم تعلیق خودرو هستند که ابعاد و اشکال مختلفی دارند و در کنار هر چرخ یک کمک فنر تعبیه شده است.
کمک فنرها ضربات وارد شده به خودرو را به حداقل میرسانند تا ضربه به جلوبندی و اتاق خودرو وارد نشود. همچنین کمک فنرها مانع از لرزش خودرو میشوند.
اگر کمک فنرها آسیب دیده باشند، عبور از دستاندازها و سطوح ناهموار تقریبا غیرممکن است چراکه به اتاق خودرو و راننده ضربه وارد میشود. هنگامی که خودرو در سطوح ناهموار در حال حرکت است ضربات به کمک فنر وارد میشود و فنرها با باز و بسته شدن ضربات را دفع میکنند. کمک فنرها انواع مختلفی دارند و بسته به اینکه از چه نوعی هستند، قطعات آنها تغییر میکند.
به طور کلی بیشتر کمک فنرها از قطعاتی مانند فنر، پایه کمک، ضربهگیر، میل کمک، سوپاپ سر میل کمک، گاز یا مایع سیال و توپی سر کمک فنر تشکیل شدهاند.
وظیفه ی کمک فنر عقب نیسان
کمک فنر حرکت خودرو را در حالت تعادل کامل قرار می دهد و میزان این پایداری به دلیل نوع سیالی (روغن) است.
اهمیت کمک فنر:
هر قطعه ای که طراحی و به خودرو اضافه می شود برای هدف خاصی است و اهمیت کمک فنر و هدف از حضور آن در خودرو در نکات زیر نشان داده شده است.
حفظ ثبات و تعادل خودرو و این نشان دهنده قابلیت های دستیاران در خودرو است.
کاهش میزان لرزش هنگام ضربه و حرکات ناگهانی و این پاسخی است به اینکه کمک فنر در خودرو چیست.
کنترل خودرو، عدم انحراف و فرمان صحیح در پیچ ها
کمک فنر دلیل اصلی پایداری حرکت خودرو در جاده است.
انواع کمک فنر
امروز خودروسازان مختلف از کمک فنرهای مختلفی در سیستم تعلیق محصولات خود استفاده می کنند. از مورد استفاده ترین انواع کمک فنر می توان به کمک فنر هیدرولیکی یا همان روغنی، کمک فنر گازی یا بادی، کمک فنر تلسکوپی، کمک فنر هیدرواستاتیکی و کمک فنر اهرمی اشاره کرد.
نشانه های خرابی کمک فنر چیست؟
وجود نقص در کمک فنر می تواند آثار مخربی بر روی خودرو داشته باشد. عدم پایداری خودرو در جاده، کنترل سخت خودرو برای راننده و کاهش کیفیت سواری خودرو از مهمترین اثرات عدم عملکرد صحیح کمک فنرها بر خودرو است. به صورت کلی کمک فنر خودرو ارتباط تنگاتنگی با ایمنی خودرو دارد و در صورت وجود هر گونه ایراد یا مشکلی در این بخش به شما توصیه اکید می کنیم که با مراجعه به مراکز خدمات پس از فروش مشکل را برطرف کنید.
درباره شرکت ایندامین :
شرکت کارخانجات کمک فنر ايندامين سايپا با مساحت 16.720 متر مربع نخستين کارخانه توليد کننده کمک فنر های هيدروليکی و تلسکوپی در ايران، در سال 1349 تاسيس و از سال 1355 شروع به بهره برداری نموده است .دفتر مرکزی اين شرکت در محل کارخانه مستقر بوده و کليه امور در محل کارخانه انجام می شود .
دانش فنی مورد نياز برای شروع فعاليت صنعتی با انعقاد قراردادی در سوم دسامبر سال 1971 با شرکت انگليسی آرمسترانگ صورت پذيرفت و اين شرکت متعهد گرديد تا کليه نقشه ها و مدارک فنی مورد نياز را در اختيار شرکت ايندامين قرار دهد .
شروع فعاليت صنعتی با نصب ماشين آلات و تحت نظارت شرکت آرمسترانگ آغاز گرديد و متعاقب آن با توجه به دانش فنی اخذ شده و تجربه حاصله شرکت ايندامين بطور مستقل اقدام به ساخت انواع کمک فنر بر اساس سفارش مشتری و استانداردهای مختلف نمود.
شرکت کارخانجات کمک فنر ايندامين سايپا در سال 1377 موفق به اخذ گواهينامه سيستم کيفيت ISO 9002:94
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.